Over ons

 
   
Go4Design is een jong en dynamisch bedrijf dat een groot scala van webdesign diensten aanbiedt.
In het snel veranderende World Wide Web streven wij naar langdurige en op vertrouwen gebaseerde relaties, hetgeen wij alleen maar kunnen bereiken door een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Onze belangrijkste bezigheid is het ontwerpen van websites.
 

Een website moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Enkele van de belangrijkste voorwaarden bij ons zijn: de gebruiksvriendelijkheid en de aantrekkelijkheid van de site. De site moet niet alleen visueel aantrekkelijk en overzichtelijk, maar bovenal snel zijn, hetgeen wij kunnen garanderen door de webhosting die wij u aanbieden.

 
Een site moet ook dynamisch zijn. Uw bedrijf ontwikkelt zich niet alleen door interne omstandigheden maar ook door invloeden van buitenaf. Dit is bij uw site niet anders en daarom bieden wij u tegen redelijke prijs een onderhoudscontract aan, tenslotte is uw website uw visitekaart op het Internet.
 
 
     
 
   
Go4Design ontwikkelt de Invoer Module
Go4design heeft speciaal voor de vastgoed sector een module ontwikkeld waarbij de klant zelf zijn panden voor verhuur, nieuwbouw, verkoop maar ook seizoen verhuur kan toevoegen aan zijn site. Zeer gebruiks vriendelijk en eenvoudig toe te passen.

     
Nadat de klant heeft ingelogd, krijgt hij een overzicht van de reeds ingevoerde panden. Er bestaat een mogelijkheid om per type te sorteren. Heel eenvoudig kan een pand worden toegevoegd maar ook verwijderd.  
Het toevoegen van een foto is zo gebruiksvriendelijk dat een minimale kennis van internet vereist is om dit ook te kunnen uitvoeren.  Een op maat gemaakte layout toont dan de door u ingevoerde panden. Er is duidelijk gekeken naar snelheid. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zeer bedrijfs gericht te werken.  
     
Wilt u meer informatie mail dan snel info@go4design.nl